Wie zijn wij

Even voorstellen;

Ik ben Marilyn Houtman. Na de MBO opleiding SAW (Sociaal Agogisch Werkster) aan het Hoornbeeck College ben ik gaan werken in een woon-zorg boerderij met dagbesteding voor verstandelijke en/of lichamelijke beperkten ik heb naast mijn werk diverse cursussen gevolgd zoals de cursussen; Management en BHV om in de toekomst mijn eigen woonvorm met dagbesteding voor lichamelijke en/of verstandelijk beperkten op te kunnen zetten. Mijn droom is uitgekomen;  ik ben sinds december 2017 trotse eigenaresse van Stichting Zorghoeve Sequoiahof te Vlake (Hansweert), en heb hier mijn eigen woonvorm kunnen realiseren. Omdat ik daar zelf woon, ben ik zoveel als mogelijk aanwezig.

Doelstellingen;

Mijn doel is om 10 lichamelijke en/of verstandelijke beperkten te begeleiden in wonen, zorg en dagbesteding aan te bieden, en dat samen met mijn team. Dit kan allemaal op locatie; De Sequoiahof, maar dagbesteding en eventueel werk kan ook op een andere werkplek zijn. De zorg en bewoning kan volledig in de Sequoiahof. Hier zijn 10 appartementen gerealiseerd om de volledige zorg op maat te kunnen bieden. Mijn doel is om voor de bewoners een echt (t)huis te creëren, waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn, om zich ook zo verder te kunnen ontwikkelen. We zullen voor iedere bewoner zorg op maat, en een persoonlijk plan opstellen. Zodat iedere bewoner de aandacht, liefde en zorg krijgt die hij/zij nodig heeft en verdient.