Nieuws:

Portillo Wijnen

Vanaf vrijdag 4 juni 2021 zijn wij in het bezit van een Drank en Horeca vergunning.
Wij mogen vanaf deze dag Alcoholische dranken schenken. Maak hieronder kennis met onze heerlijke nieuwe wijnen van El Portillo.

Rode wijn: Portillo Malbec
De Portillo Malbec bevat heerlijke smaken zoals; kers, framboos en aalbes die bijeen komen in deze donkerpaarse rode wijn. Deze wijn heeft een pittige afdronk met een vleugje kaneel.

Rosé: Portillo Rosé Malbec
De Portillo Rosé heeft een mooie lichtroze kleur met frisse en fruitige aroma’s. Bessen en aardbeien zijn veelal te herkennen in de smaak.

Zoete witte wijn: Portillo Dulce
Deze Dulce Sauvignon Blanc heeft fruitsmaken zoals perzik, grapefruit, ananas en banaan. Een wijn die de perfecte balans heeft tussen zoet en zuur.

Droge witte wijn: Portillo Sauvignon Blanc
Een Typische Sauvignon Blanc. Deze Portillo heeft een gele, licht gouden kleur. Een frisse stijl en aroma’s van groene appels, rijpe perziken en roze grapefruit zijn zeer kenmerkend.

Algemene informatie:

De wijngaarden van El Portillo liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte. Door het zonnige weer overdag en de verkoeling vanuit uit de Andes ’s nachts is de Alto Valle de Uco een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied.

Leuk weetje…
De wijngaarden van El Portillo zijn gemiddeld 30 jaar oud.

————————————————————————————————————–Er zijn nog veel cadeaubonnen van Theetuin Sequoiahof in omloop.

Verlopen Cadeaubonnen kunnen nog ingeleverd worden tot 1 juli 2021, met een extra bijbetaling van €5,-