Beleef de tuinroute

In voor iets anders? Beleven met alle zintuigen open? Dan is dit iets voor jullie.

Bent u op zoek naar een uitje voor gezin, team of vereniging? Dan is deze wandeling een schot in de roos. Tijdens de wandeling ontdekt u de geschiedenis van de Sequoiahof en van Vlake en beleeft u de tuin op een hele andere manier.

U ontvangt van ons een boekje met veel informatie over de Sequoiahof, Vlake en de prachtige siertuin. Het boekje is aangevuld met gespreksvragen die naar eigen inzicht gebruikt kunnen worden voor mannen, vrouwen, echtparen of een team.

Voorbeeld uit het boekje

De beleef-de-tuinroute is te boeken via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Het is mogelijk om naast de arrangementen coaching of begeleiding bij te boeken, (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier) als extra dimensie voor een teamworkdag. Dit wel uiterlijk 14 dagen van te voren reserveren.
U krijgt de coaching van Corrie Kole van www.hartelijkverbonden.nl
De kosten voor coaching bedragen €45,- per uur

Voorbeeld uit het boekje

Wij hebben verschillende (groeps)arrangementen vanaf 2 personen:

Tuinbezoek basic:

Geschikt voor iedereen die de tuin op een unieke manier wil bezoeken en van de tuin wil genieten. Vrijblijvend met elkaar in gesprek zonder verplichtingen. Genieten en verbinden.

* Tuinbezoek inclusief boekje met geschiedenis van de Sequoiahof, Vlake en de siertuin inclusief vrijblijvende reflectiemomenten om naar eigen wens te gebruiken.
* Koffie of thee met gebak.
* Kosten p.p. € 15,00
(exclusief coaching)

Dag Arrangement Clematis:
Geschikt voor iedereen die op een wat hoger niveau in gesprek willen gericht op verdieping en tegelijk geniet van de mooie siertuin.


* Tuinbezoek inclusief boekje met geschiedenis van de Sequoiahof, Vlake en de siertuin en reflectiemomenten als belevenis naast het beleven van de tuin,
* Koffie of thee met gebak,
* 12-uurtje als lunch,
* Kosten p.p. € 27,50 (exclusief coaching)
.

Wilt u één van deze arrangementen boeken? Vul dan onderstaande formulier in:
Formulier invullenIn samenwerking met mw. C. Kole van www.hartelijkverbonden.nl