Vacature SAW/SPW – begeleider gehandicaptenzorg

Deze vacature is gesloten. 

Vacature sociaal agogisch/pedagogisch medewerker of begeleider gehandicaptenzorg.

Over ons:
Naast onze recent geopende woonhoeve hopen wij D.V. april/mei 2018 een dagbesteding te openen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit zal zijn in de vorm van een theetuin. Onze unieke siertuin blijft open voor bezoekers en er komt een mooie locatie bij waar onze bezoekers een kopje koffie/thee met wat lekkers kunnen krijgen. Ook zullen wij simpele lunches gaan verzorgen.

Functie-eisen
Als geschikte kandidaat heb jij:

  • (bij voorkeur) een afgeronde opleiding MBO SAW (voorheen SPW).
  • het vermogen cliënten in hun ontwikkeling en zelfstandigheid te stimuleren.
  • affiniteit met de doelgroep en de motivatie en het enthousiasme om met de cliënten te werken.
  • oog voor de individuele cliënt.
  • creativiteit.
  • de bereidheid om werkzaamheden te verrichten in de keuken.Horeca ervaring (SHV) is een pre.

Daarnaast ben je (doop)lid van één van de reformatorische kerken.

Wij bieden:
Een leuke en uitdagende baan in een enthousiast team met persoonlijke aandacht, liefde en betrokkenheid bij de cliënt, maar ook bij ons personeel.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Functieomschrijving;
Als medewerker bij onze dagbesteding help je mensen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale problemen hun dagbesteding op een zinvolle en plezierige manier in te vullen. Je begeleidt bijvoorbeeld bij werkzaamheden in de keuken of bij het serveren op ons terras. Dit kan zowel individueel als in groepsverband zijn. De competenties die je moet bezitten zijn; creativiteit, goed kunnen communiceren, goed kunnen samenwerken en stressbestendigheid.

Solliciteren?
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Juliette van den Berge via telefoonnummer 06 – 83 79 29 73, of stuur uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar theetuin@stichtingzorghoevesequoiahof.nl of naar Kanaalweg 79, 4417 PA Vlake (Hansweert)