Vacature Begeleider gehandicaptenzorg

(Deze vacature is inmiddels gesloten, wij nodigen u uit om een open sollicitatie te doen)

Stichting Zorghoeve Sequoiahof is een kleinschalig
wooninitiatief en dagbesteding prachtig gelegen in het buurtschap
Vlake. Onze cliënten met een verstandelijke beperking werken in de
dagbesteding onder professionele begeleiding in de thee- en/of de siertuin.
Ter versterking van ons dagbestedingsteam zijn wij op zoek naar een:

Begeleider Gehandicaptenzorg Dagbesteding (16-20 uur per week)

Omschrijving van de werkzaamheden:

Het verlenen van directe zorg en begeleiding aan onze deelnemers met bijzondere hulpvragen is de kern van de functie. Denk hierbij aan het omgaan met autisme. Je werkt met individuele begeleidingsplannen op aanwijzing van de zorgcoördinator. Veiligheid en kwaliteit van zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met het enthousiaste team lever je daar een bijdrage aan. Onze deelnemers werken in de keuken en bedienen klanten of zij werken in onze siertuin.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de professionaliteit in de keuken en een goede kwaliteit van de eigengemaakte producten.

Wij vragen:

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde opleiding MBO SAW (voorheen SPW).

• Je hebt affiniteit met de doelgroep, je hebt de motivatie en het enthousiasme om met de deelnemers te werken.
  • Je hebt affiniteit met de keuken en de bediening.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je hebt oog voor de individuele cliënt.
  • Je bent creatief, gastvrij en representatief.
  • Je bent flexibel in de te werken uren en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Daarnaast ben je (doop)lid van één van onze reformatorische kerken.

Wij bieden:

• Een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de zorg met ruimte voor eigen ideeën en eigen inbreng.
  • Werktijden overdag en op zaterdag en soms in de avond.
  • Passende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, als een goede pensioenregeling en ORT-vergoeding, conform de CAO-gehandicaptenzorg.

Voor verdere informatie verwijzen wij je graag naar onze website:

www.stichtingzorghoevesequoiahof.nl

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Marilyn Houtman (zorgondernemer), telefoonnummer 06-22 75 63 19, zij zal je vragen graag beantwoorden.

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature, sta je stevig in je schoenen en

voldoe je aan de criteria? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae naar: info@stichtingzorghoevesequoiahof.nl of naar Kanaalweg 79, 4417 PA Hansweert t.a.v. mevrouw Carla Hoogerland-Veerman.