Vacature financieel-administratief medewerk(st)er

VACATURE

Over ons:
Stichting Zorghoeve Sequoiahof is een kleinschalig wooninitiatief en dagbesteding prachtig gelegen in het buurtschap Vlake. Wij bieden mensen met een verstandelijke beperking zorg en begeleiding op maat; principieel gefundeerd op Gods Woord en praktisch ingevuld met deskundigheid en oprechte betrokkenheid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Financieel-administratief medewerker
(24-28 uur per week)

Functie-eisen:

• Een HBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare werkervaring met de administratie rondom de zorg (PGB);
  • affiniteit met de doelgroep;
  • je hebt goede communicatieve en contactuele vaardigheden en  werkt accuraat.

Wij bieden:

Een leuke uitdagende baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg.

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie, personeelszaken en loonadministratie en de uitvoering van de administratie rondom de zorg. Denk hierbij aan het opstellen van zorgovereenkomsten.
Verder ondersteun je de zorgondernemer in de uitvoering van haar leidinggevende taken.

Voor verdere informatie over onze stichting verwijzen wij je graag naar onze website: www.stichtingzorghoevesequoiahof.nl
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Mevrouw Marilyn Houtman (zorgondernemer), telefoonnummer: 06 – 22 75 63 19, zal je vragen graag beantwoorden.

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en voldoe je aan de criteria? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae uiterlijk D.V. 30 november 2019 naar: info@stichtingzorghoevesequoiahof.nl of naar Kanaalweg 79, 4417 PA Hansweert t.a.v. mevrouw Marilyn Houtman.