Dagbesteding

Op zoek naar een geschikte dagbesteding?

Stichting Zorghoeve Sequoiahof biedt mensen met een verstandelijke beperking zinvol werk in de vorm van dagbesteding.
Het hebben van werk en/of zinvolle dagbesteding is een fundamenteel element in iemands leven. Ook in dat van personen met een (verstandelijke) beperking. wij ondersteunen hierbij als dat nodig is. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen met een bijdrage, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met anderen.

Naast onze recent geopende woonhoeve is op 12 mei 2018 onze dagbesteding geopend voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit is in de vorm van een Theetuin.

Onze unieke siertuin blijft open voor bezoekers en er is een mooie locatie bijgekomen waar onze bezoekers een kopje koffie/thee met wat lekkers kunnen krijgen. Ook verzorgen wij lunches en High Tea’s. Bekijk gerust eens onze Menukaart

Ook bieden wij op woensdagmiddag en zaterdag opvang aan minderjarige kinderen.

Wij zijn op zoek naar cliënten;
–       Die het leuk vinden om werkzaamheden te verrichten in de keuken,
–       Het leuk vinden om eten en drinken te serveren aan onze bezoekers,
–       Graag in onze unieke tuin willen werken.

Wij bieden onze dagbesteding op maat. Heeft u interesse? Dan vragen wij u een email te sturen naar; theetuin@sequoiahof.nl en zullen wij contact opnemen en u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.


ARGO – Onderzoek

Onlangs hebben wij de ouders en vertegenwoordigers van de deelnemers van de dagbesteding gevraagd een enquête in te vullen over ons als zorgverleners.
We zijn erg trots op het resultaat. Onderstaand een overzicht van het onderzoek.